Initiatief vanuit de samenleving

actueel in Horst aan de Maas

vur oow is er vur oow

actueel in Horst aan de Maas vur oow is er vur oow

‘Vur Oow’ is het gespreksplatform waar informatie, kennis en ervaring over actuele thema’s worden gedeeld, in Horst aan de Maas. Een paar keer per jaar wordt er een thema behandeld en een evenement georganiseerd waar gastsprekers vertellen over hun ervaringen. Een belangrijk doel van de evenementen is het vergroten van de motivatie van bezoekers. Dit gebeurt door het overdragen van kennis, het verdiepen en inspireren van relaties, het vergroten van je netwerk en het verbreden van je visie.

Initiatief

Vur Oow

Tijdspad

actueel

Het gespreksplatform van Horst aan de Maas

In onze gemeente Horst aan de Maas hebben we een a-politiek gespreksplatform waar ik samen met anderen vorm aan mag geven. Vur Oow staat voor laagdrempelig, interactief, maatschappelijk, betrokken, ondernemend, actief, actueel, respectvol, objectief en inspirerend. Diverse thema’s als mantelzorg, bouw je eigen wijk, het voorzitterscafé, alcohol & drugs en ondernemen, zijn al aan de orde geweest. Alle inwoners van de gemeente Horst aan de Maas zijn van harte welkom op deze avonden. Vur Oow is er om iedereen op de hoogte te houden van alles wat speelt in Horst aan de Maas en biedt jou een platform om je mening te ventileren. Houd de Facebookpagina Vur Oow in de gaten voor de volgende bijeenkomst. Denk jij: hé, ik weet een leuk onderwerp of ik ken een interessante spreker die past bij Vur Oow neem dan gerust contact op.

Doe jij mee? Laat je verbinden!

I

Vur Oow

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en inspirerende sprekers. Wil je meedenken of ken je iemand met een inspirerend verhaal of actueel thema passend bij Vur Oow? Neem dan gerust contact op.

Meedenken of op de hoogte blijven? Laat van je horen!

Alex Janssen

Alex Janssen

Doener in Passie