Initiatieven

Momenteel lopen er verschillende prachtige open initiatieven waarop jij je kunt inschrijven. Het zou mooi zijn als je zelf komt met een initatief. Mijn rol hierin kan stimulerend zijn, door anderen te enthousiasmeren voor jou project en samen iets moois neer te gaan zetten.

Wil jij niet meer praten over het probleem, maar denken in mogelijkheden? Kijk hier bij startende en lopende initiatieven of bel of mail gerust als je dingen ziet waar verbetering mogelijk is.

Vur Oow

Vur Oow

‘Vur Oow’ is het gespreksplatform waar informatie, kennis en ervaring over actuele thema’s worden gedeeld, in Horst aan de Maas. Een paar keer per jaar wordt er een thema behandeld en een evenement georganiseerd waar gastsprekers vertellen over hun ervaringen. Een belangrijk doel van de evenementen is het vergroten van de motivatie van bezoekers. Dit gebeurt door het overdragen van kennis, het verdiepen en inspireren van relaties, het vergroten van je netwerk en het verbreden van je visie.

Lees meer
Samenleving met Smoel

Samenleving met Smoel

De Stem van de Jeugd, Ondernemersclub Hegelsom en het Centrumplan Hegga Metamorfosa; het zijn allemaal initiatieven voor een aantrekkelijke samenleving. Voor een Hegelsom en Horst aan de Maas waar we trots op kunnen blijven en waar dorpsbewoners en verenigingen goed voor elkaar blijven zorgen.

Lees meer
Eieren: Lekker en Gezond

Eieren: Lekker en Gezond

Blij met een Ei, mmmEggies, het pluimveesymposium en Eggpower voor Corpus: allemaal initiatieven om het imago van het Nederlandse ei te boosten en de eierconsumptie te verhogen. Alle steun is welkom: financieel, extra handjes of een goed idee.  Samen broeden we op het gouden ei.

Lees meer